h i r d e t é s
médiaajánló

A hirdetes.duen.hu oldalon a hirdetések feladása díjmentes!

A lap szerkesztői elhatárolják magukat a hirdetésektől, azokért semmilyen felelősséggel nem tartoznak!

Csak autózással, autósporttal kapcsolatos hirdetést adj fel az oldalon!
Versenyeket, szállásokat, telefonokat, kutyákat, bútorokat, ékszereket és egyéb nem ide illő tárgyakat, szolgáltatásokat hirdetők hirdetéseit figyelmeztetés nélkül töröljük, többszöri próbálkozás esetén a feladótól megvonjuk az ingyenes hirdetési lehetőséget!

NE ADJ FEL OLYAN HIRDETÉST, AMIT MÁR KORÁBBAN FELADTÁL ÉS MÉG LÁTHATÓ AZ ADATBÁZISBAN!

Egy hét után újra elõrerakhatod a hirdetésed (az aktíváláskor kapott levél segítségével nem is kell újraírnod, elég csak módosítanod)

A hirdetések kategórizálva vannak, valamint működik a keresés is, így a régebben feladott hirdetések is könnyen megtalálhatóak.

Ha egy hirdetés egyszerre több példányban is megtalálható az oldalon, akkor az utoljára feladottat töröljük, a hirdető következő szabálytalansága esetén a hirdetési lehetőséget megvonjuk!

Fenntartjuk a jogot, hogy figyelmeztetés és magyarázat nélkül töröljünk olyan hirdetést, ami bárki személyiségi jogait sérti, ami nem illik a honlap szellemiségéhez, ugyanígy járunk el a nem odaillõ képpel feltöltött hirdetéseket feladó hirdetõkkel isés a hirdetést feladótól megvonjuk a további hirdetési lehetőséget.

Cégek, vállalkozások, bontók, autó- és alkatrészkereskedők részére egy időben csak 1 hirdetés feladása engedélyezett, a szabályok fokozott betartása mellett!!

Magánszemélyeknek egy időben maximum 5 aktív hirdetésük lehet.
Ha több mindent szeretnél eladni, rendezd egy hirdetésbe!

Ha valaki egy héten belül letörli a hirdetését és újra felrakja abból a célból, hogy újra előre kerüljön, annak hirdetését előzetes jelzés nélkül töröljük, a hirdetés feladójától megvonjuk a további hirdetés lehetőségét.

Amennyiben ennél többre, nagyobb felületre tart igényt a hirdető, kérjük válasszon a médiaajánlatunkban található hirdetési formákból!

A szabályokat be nem tartók hirdetését figyelmeztetés nélkül töröljük és egyben megvonjuk a további hirdetési lehetőséget!

parkoló
h i r d e t é s
ACCELERA - 651 Sport - SEMI-SLICK TYRES - Racing tyre street legal
h i r d e t é s
h i r d e t é s
bayerparts.hu - BMW alkatrészek és modellautók
h i r d e t é s
UP SHIFT - DOWN SHIFT - OOOH SHI...
duenShop.hu - a rallyongók boltja - FOR THE REAL FANS
h i r d e t é s