h i r d e t é s
 
Szolgáltatások / Autóval kapcsolatos
2018-12-18 23:10:09
Autóhűtő Javítás Gyártás
Pest megye / Érd
#220963
www.autohutojavitas.hu
Tapasztalatunkat a versenysportban szereztük, amit sikeresen alkalmazunk bármilyen hűtést igénylő járműnél,gépnél.Legyen az egy robogó vagy egy óriás daru vízhűtője. Sok versenyautó hűtőt építettünk amikhez feltétlen szükség volt a gyáritól komolyabb teljesítményre,akár vízhűtő,intercooler vagy olajhűtő terén. Ezáltal kitapasztaltuk,hogy mik a legjobb alapanyagok,mik a legideálisabb kialakítások.

Rengeteg rallicross,ralli,historic ralli,drift autó,pálya autó versenymotor, Munkagépek,mezőgazdasági gépek,traktorok, aggregátorok,kamionok,földgépek,útjavító gépek,aszfaltozó gépek,hajók,motorok, tehergépjárművek,személyautók,mezőgazdasági gépek,fűtőberendezések hűtőit gyártottuk már le, javítottuk ki.Ezen felül bármilyen hűtőt tudunk javítani,újra gyártani,például amihez már nem lehet kapni,vagy éppen nagyon drága. Próbálunk rövid határidővel dolgozni,a lehető legkedvezőbb áron. Legtöbbször hűtőink jobbak,tartósabbak mint a költséghatékonyságot szem elött tartó cégek irreálisan magas árú gyári alkatrészei.

Sokszor elegendő a nem jól működő eltömődött hűtő kitakarítása speciális anyagokkal a jobb hűtés,jobb működés érdekében. A kisebb szivárgásokat megszüntetjük speciális ragasztással,forrasztással vagy hegesztéssel.Amikor elöregszik egy gyári hűtő vagy gyári hibás, például 2-3 év alatt elválnak a cellái,akkor betétet kell benne cserélni,amit persze sokkal jobb minőségben tudunk garantálni.Van amikor a komplett hűtőt érdemes inkább újragyártani mert a két víztér is el van öregedve. Ezeket újragyártjuk a gyári méreteket megtartva,hogy a helyére visszakerülhessen.Több féle alapanyagból dolgozunk, több féle cella elrendezéssel,sűrűséggel,belső turbulátor kialakítással. Természetesen méretben is szinte végeláthatatlan a skála.Mint szélességben,magasságban és vastagságban.

Továbbá vállalunk Alumínium hegesztést,rozsdamentes hegesztést,saválló hegesztést, törött repedt alkatrészeknek, autó váltóház,olajteknő,csövek, motorok,vázak,kipufogó javítását.

Köszönjük a figyelmét, keressen bizalommal!
Elérhetőség:
www.autohutojavitas.hu

info@autohutojavitas.hu

06309000408
06304330593
Megye:
Pest megye
Város:
Érd
URL:
E-mail:
info@autohutojavitas.hu
Tedd a parkolóba ezt a hirdetést, hogy ne kelljen újra megkeresned.
Ez a hirdetés most jelenik meg 504. alkalommal
Share |
parkoló
h i r d e t é s UP SHIFT - DOWN SHIFT - OOOH SHI...
duenShop.hu - a rallyongók boltja - FOR THE REAL FANS
h i r d e t é s